It is currently Thu Nov 21, 2019 6:43 am


Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Nov 17, 2005 5:21 pm 
Offline

Joined: Fri Dec 03, 2004 11:42 am
Posts: 552
Location: STAMFORD, United Kingdom
Starry Night no longer works with OpenGL

My graphics card is an ATI 9600XT. Starry Night Enthusiast 4.5 has worked flawlessly on this in OpenGL mode (the fast, very good looking mode).

Since updating the graphics card drivers to Catalyst 5.10 and 5.11 Starry Night no longer works with OpenGL on.

Anyone else experiencing this?

_________________
Cheers,
--
Neale
Insanity is hereditary, you get it from your children


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 18, 2005 11:34 pm 
Offline

Joined: Fri Dec 03, 2004 12:51 pm
Posts: 2451
Location: Stoke-on-Trent
This rings a bell with me, Neale. I'm sure I experienced the problem on my previous PC. I can't recall how I resolved it, which isn't much help, I know. I'll keep thinking, it'll come back to me eventually.

Jeff.


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 19, 2005 10:32 am 
Offline

Joined: Fri Dec 03, 2004 11:42 am
Posts: 552
Location: STAMFORD, United Kingdom
Starry Night were not a lot of help - their advice was delete the preferences files and try again (this I did but it didn't fix the OpenGL failure).
Their fall back advice was to revert to older drivers - which of course goes against the advice of most software distributors (incl. Starry Night) to keep drivers up to date.

_________________
Cheers,
--
Neale
Insanity is hereditary, you get it from your children


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 24, 2005 11:27 pm 
Offline

Joined: Fri Dec 03, 2004 11:42 am
Posts: 552
Location: STAMFORD, United Kingdom
nealeh wrote:
Starry Night were not a lot of help

I withdraw that comment. After reporting that their first advice had done nothing they continued to work at the problem. Ultimately the fault was identified as a corrupt Quicktime installation. Reinstalling quicktime codecs fixed the problem.

_________________
Cheers,
--
Neale
Insanity is hereditary, you get it from your children


Top
 Profile Send private message  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 25, 2005 6:05 am 
Offline

Joined: Fri Dec 03, 2004 12:51 pm
Posts: 2451
Location: Stoke-on-Trent
Neale, that's good news, thanks for letting us know.

Jeff.


Top
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group